Dames, met de kerst mag het ook fout!

De geschikte outfit vinden voor kerst kan een groot probleem zijn. Het eerste wat je jezelf moet afvragen is: ga ik voor iets wat ik al in de kast heb hangen of wil ik iets totaal nieuws? Het leukste is natuurlijk om voor een nieuwe outfit te gaan. Het volgende wat je jezelf moet afvragen is: ga ik voor een foute dames kersttrui en vier ik samen met mijn familie en/of vrienden een foute kerst, of ga ik voor netjes, waar je dan uiteraard de outfit die je kiest op aanpast. 

Netjes, het kan een optie zijn

Netjes gekleed, dat is toch wel wat de meeste van ons doen met kerst. Je bent toch samen een belangrijk feest aan het vieren en je wil daarvoor een klein beetje goed voor de dag komen, logisch. Het hangt ook wel een beetje af van welke keuze de andere bezoekers maken, want hoe leuk is het als je met zijn allen een foute kersttrui draagt met kerst? Jij in je dames foute kersttrui, samen met alle andere dames, en de heren in een heren foute kersttrui. Jullie vieren een foute kerst.

Het mag met de kerst ook fout!

Natuurlijk ben je niet verplicht om jezelf netjes te kleden met kerst. Als jij en je vrienden of familie voor een foute kerst gaan, dan is het prima om een extreem foute kersttrui te dragen. In de winkel en online zijn hier vele keuzes in, je kunt het zo gek maken als dat je zelf wil. Wil je voor rudolf gaan met een rode pompon als neus? Wil je voor een trui gaan met een kerstboom met echte flikkerende lampjes, of hou je het wat rustiger en kiesje voor een trui zonder extra tierenlantijntjes?

Zelf maken kan natuurlijk ook!

Als je een beetje handig bent met wol en met breinaalden is het natuurlijk ook een leuk idee om jouw foute kersttrui helemaal zelf te maken. Het is wel zo dat je dan wel echt handig moet zijn want er moet natuurlijk een patroon gebreid worden. Naast dat je handig moet zijn is het ook wel fijn als je ruim voldoende tijd uittrekt om je trui te breien want als je te laat begint kan het zomaar zo zijn dat je je trui niet op tijd klaar hebt en wat moet je dan aantrekken met kerst? Als je perse een trui met tierenlantijntjes wil valt deze optie natuurlijk al snel af.