De beste kledingtips voor de kerst

De kerstdagen staat weer voor de deur. Elk jaar is het weer de grote vraag en de uitdaging wat je moet dragen tijdens de kerstdagen. Gaan we voor mooie glitters of kiezen we toch voor de foute kerst trui? We geven je wat kledingtips voor de kerstdagen. 

De kerstdagen

De kerstdagen staan voor de meeste mensen gelijk aan veel verplichtingen en stress vooraf. Er moet langs gegaan worden bij de hele familie en voor velen is het ook de bedoeling dat je netjes gekleed verschijnt. Na een uitgebreid etentje zit je mooie broek of je glitterjurkje alleen niet meer zo comfortabel als voor het etentje. Een foute kerst trui is dan zeker een fijn alternatief om daarna aan te kunnen trekken. 

Ga voor mooi maar comfortabel

Als je vooraf al genoeg regelt voor de kerstdagen en goede voorbereiding treft kun je relaxt de kerstdagen in gaan. Glitter jurkjes zijn mooi, maar kunnen ook oncomfortabel zitten. Een foute kerst sweater dames is dan een uitkomst. Over het algemeen zit een foute kerst sweater dames een stuk fijner, maar ook kunnen ze nog erg leuk zijn! 

Een foute kerst trui kun je in vele varianten vinden. Zo zijn er genoeg truien te vinden met grappig opdrukken of leuke afbeelding van bijvoorbeeld je favoriete tekenfilmfiguur. Ook een foute kerst sweater dames is te makkelijk te vinden. Deze hebben bijvoorbeeld een klassiek kerst print maar zit een mooie glitter in verwerkt. Zo heb je toch je feestelijke glitter in je outfit, maar zit je er wel warm en comfortabel bij. 

Maak er een wedstrijd van! 

Er zijn veel foute kersttruien te vinden. Maak er samen met je familie of met wie je kerst viert een leuke wedstrijd van. Zo moet bijvoorbeeld iedereen zijn best doen om de meest foute kerst trui te vinden en deze aan te doen. Met de kerstdagen geef je iedereen zijn kerst trui een cijfer en degene met het hoogste cijfer wint een prijsje of knutsel een ‘foutste kerst trui van het jaar’ bokaal. 

Ook kun je er een activiteit van maken voor tijdens kerst. Laat iedereen een basic trui meenemen en zorg voor decoratie, textiel verf en glitters om zelf een kerst trui te versieren. Zo heb je een leuke activiteit om tijdens kerst te doen, ben je creatief bezig en maak je een onvergetelijke herinnering met elkaar. Dit is natuurlijk ook meteen een leuke traditie om voort te zetten en elk jaar weer een nieuwe trui te versieren!