Dit jaar gaan we voor de foute kersttrui

Een kerstoutfit, het blijft altijd een dingetje. Welke keuze maak je dit jaar en welke keuzes zou de rest van de familie gemaakt hebben? Wil je opvallen of wil je dat juist niet? Je kunt voor een bloesje gaan met een rokje als vrouw zijnde, of voor een colbertjasje met een leuke broek als man zijnde (of iets helemaal anders), maar je kunt ook de keuze maken om een coole kersttrui aan te trekken, maar welke kersttrui valt nu in de categorie fout en welke niet, en welke is nu de beste foute kersttrui?

Diverse soorten kersttruien

Kersttruien zijn er in allerlei soorten en uiteraard maten. Er zijn opvallende kersttruien in allerlei schreeuwerige kleuren en gekke prints, zoals een gek rendier of een kerstman in een bepaalde pose, maar ook rustige kersttruien met bijvoorbeeld een Noors patroon. Je kunt het zo gek maken als dat je zelf wil.  De eerste vraag die je jezelf kan stellen is: wat vind ik nu een coole kersttrui? Wil ik me vertonen in een schreeuwerige trui met een gek patroon of ga ik liever voor een Noorse kersttrui? Daarnaast is het natuurlijk van belang jezelf af te vragen wat is nu de beste foute kersttrui?

Kwaliteit of niet?

In je zoektocht naar de beste foute kersttrui is het van belang te letten op kwaliteit van het kledingstuk wat je van plan bent om aan te schaffen. Kwaliteit kost meestal ook geld, dus vaak is dat ook een beetje af te leiden van de prijs en het type winkel waar je de trui aanschaft. Je oma je foute kersttrui laten breien of gewoon lekker zelf doen, kan ook een optie zijn. Alleen moet hij dan wel op tijd klaar zijn. 

Coole kersttrui, een mening op zich

Naast een trui van goede kwaliteit wil je natuurlijk ook graag een beetje opvallen met je mooie nieuwe trui. Het is alleen wel zo dat het begrip coole kersttrui voor iedereen een eigen betekenis heeft. Wat voor jou mooi is, vind een ander helemaal niks, en wat een ander mooi vindt kijk jij misschien niet eens voor om. Het belangrijkste is dus dat jij jouw kersttrui zelf helemaal leuk vindt. Hou je dus van schreeuwerige kleuren en gekke prints ga daar dan gewoon lekker voor en laat de keuze voor een Noors, rustig patroon gewoon lekker aan een ander! Het belangrijkste is toch dat je gewoon lekker jezelf kunt zijn?