Geef een feestje voor Abraham!

Tips om een feestje te geven voor Abraham!

Het blijft altijd weer een mijlpaal, het halen van je 50ste levensjaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Je mag jezelf gelukkig prijzen dat je Sara of Abraham hebt mogen zien. Het is erin blijven hangen, want vroeger was het best wel bijzonder als je de 50 jaar had gehaald. Tegenwoordig zijn menig vijftigers fitter dan de vroegere jongeren en staan ze midden in het leven. Dat midden kan wel kloppen, want als je 50 jaar bent geworden, kan je zeggen dat je ongeveer op de helft van je leven bent en dat moet gevierd worden. Het leukste is natuurlijk als je dit feest stiekem voor een ander kan regelen.

Surprise party
De surpriseparty is wel de meest gebruikte manier om de jarige te verrassen. Hou wel rekening met de persoon voor wie je de surpriseparty wil geven, want niet iedereen houdt er op zijn eigen manier van, dus hou een beetje rekening met de persoonlijkheid van je eregast. Het blijft het leukste als de jarige nergens vanaf weet en je hem of haar ergens mee naar toe neemt onder valse voorwendselen. Probeer het niet allemaal alleen te doen, maar betrek er iemand bij die heel close is met de jarige zoals een dochter, zoon, zus of broer. Ten eerste gaat er best wel veel tijd in zitten en twee weten er meer dan één, ook over de persoonlijkheid van de jarige. Zo kan je bij een leuk idee altijd overleggen en heb je een bepaalde zekerheid van slagen.

Themafeest
Met een themafeest kan je echt alle kanten op. Dit zou een plek kunnen zijn, bijvoorbeeld een vakantie waar de jarige mooie herinneringen aan heeft. Heeft de jarige bijvoorbeeld helemaal een zwak voor de Griekse eilanden, dan kan je dat als thema nemen, met allerlei Griekse gerechten en specialiteiten. Wat ook een leuk themafeest kan zijn, is bijvoorbeeld een periode. Ga terug naar de tijd van zijn of haar geboorte en kleed de hele tent aan in die sfeer dus in dit geval 1972. Of misschien is deze persoon wel gek op de oude rock en roll tijd. Zorg er in ieder geval wel voor dat je dit op je uitnodiging vermeld en dat het misschien leuk zou zijn als de gasten zich ook in die periode kleden.

Bier of wijnproeverij
Om de sfeer er lekker in te brengen, zou je het feest met een bier of wijnproeverij, of ach waarom niet allebei, kunnen beginnen. Gezellig begin, met een lekker hapje erbij en het is gegarandeerd een gezellige dag of avond.

Laatste tip
We hebben het vrij summier gehouden wat tips betreft, maar we denken dat we je er wel de juiste richting mee op hebben kunnen sturen. Als laatste tip nog even dit, wil je het allemaal niet zo opblazen, maar toch wel wat doen, wat een leuke herinnering achterlaat, dan zou je T-shirts kunnen bestellen met een hilarische tekst. Deze T-shirts zijn makkelijk te bestellen op kledingmettekst.nl en op kledingmettekst.nl staan ook leuke voorbeelden, maar je kan ook je eigen shirt ontwerpen.