Hoe houd je jouw aankoop mooi?

Wanneer je bij ons een kledingstuk koopt wat bedrukt is met flex dan gaan wij natuurlijk voor kwaliteit. Kwaliteit staat bij ons dan ook zeker voorop. Die kwaliteit wil je natuurlijk zolang als mogelijk is blijven behouden. Daarom is het ook belangrijk dat wanneer je jouw kledingstuk gaat wassen je je dan wel houd aan wat voorschriften. Zo adviseren wij om het kledingstuk binnenstebuiten te wassen op 40 graden of maximaal 60 graden en het zeker niet in de droger te doen.

Als je het kledingstuk ook moet strijken dan geven wij er de voorkeur aan dat je dit aan de binnenkant doet. Dus eigenlijk ook gewoon binnenstebuiten strijken. Lukt dit niet dan even een theedoek eroverheen leggen zodat je flexdruk beschermt blijft. Wanneer jij je daaraan houdt gaat het kledingstuk gewoon jarenlang mee. Je hoeft dus niet bang te zijn dat wanneer jij bij ons een kledingstuk besteld met flexdruk dat je er niets mee kunt want dat is zeker niet waar. We moeten toch allemaal gewoon kunnen wassen en dat kan hier ook gewoon mee. Laat je dus niet tegenhouden om bij ons een leuk shirt of ander kledingstuk te bestellen.

Wat is flexdruk?

Flexdruk is een techniek die wij gebruiken om de afbeelding of tekst op kleding te drukken. Dit is niet alleen voor kleding wat je zo eens draagt maar ook bedrijfskleding bedrukken wij zonder enige moeite. Flex is een folie soort die, nadat wij het hebben gesneden in het gewenst ontwerp,  onder hoge druk en met een hoge temperatuur op de stof wordt gedrukt. Het grote voordeel van flex is dat het zijn vorm en kleur behoud. Dit zal niet snel achteruit gaan als het op de juiste manier wordt gewassen. Daarom is het ook zo belangrijk dat wanneer jij een kledingstuk koopt wat bedrukt is met flex je je ook houd aan de wasvoorschriften. Hoe flexdruk verder allemaal in zijn  werk gaat zullen we jou besparen, wij zijn er zeker van dat onze kwaliteit staat voor jarenlang plezier zolang jij het op de juiste manier behandelt en wast.