Organiseer een foute kersttruien dag

Het zou kunnen, jij bent helemaal wild van foute kersttruien maar in je familie is het eigenlijk een no go. Je bent al een paar keer stiekem gaan rondkijken en hebt hartstikke leuke truien gezien, maar aanschaffen heeft geen zin, want je wilt natuurlijk niet dat je er ongepast uitziet tijdens het jaarlijkse familiefeest. Een leuk idee kan zijn, om samen met een groepje zoals men dat noemt “gelijkgestemden” de dag van de foute kersttrui te organiseren, ja of jij organiseert de dag en nodigt wat leuke mensen uit om die dag samen met jou te vieren. Er zijn vast wel vrienden in je vriendengroep die hiervoor te porren zijn. Kun je eindelijk op zoek naar de beste kersttrui!

Hoe organiseer je nu zoiets?

Als de dag van de foute kersttrui helemaal jouw ding is en je hebt besloten zo een dag te gaan organiseren vraag je je natuurlijk af, hoe organiseer ik nou zo een dag? Om te beginnen ga je voor jezelf op zoek naar de beste kersttrui maar als je kersttruien helemaal leuk vindt heb je die misschien al op het oog of zelfs al in je bezit. Denk dan eens na hoe je wil dat zo een dag eruit gaat zien. Misschien heb je wel een leuke beste vriendin die samen met jou enthousiast wordt van dit idee, doe de organisatie dan samen!

De ingrediënten voor een geslaagd feest

Je bent druk met de organisatie van de dag van de foute kersttrui en hebt daar wel of geen hulp van een vriendin bij gevraagd, maar wat zijn nu de ingrediënten die zeker niet mogen ontbreken voor een geslaagd feest? Kerst staat al sinds mensen heugenis garant voor lekker eten, dus vergeet vooral hier geen aandacht aan te besteden, verder is een lekker drankje ook altijd op zijn plaats. Leuke kerstmuziekjes maken het geheel helemaal af, en vergeet de dresscode (foute kersttruien) en de versiering niet.

De dag van de foute kersttruien is aangebroken

Als al je vrienden en andere genodigden dan voor de deur staan in hun beste kersttrui is het laatste waar je nog voor moet zorgen is sfeer en gezelligheid. Als je de juiste mensen hebt uitgekozen gaat dat helemaal vanzelf. Voor je het weet is iedereen laaiend enthousiast en hebben jullie het samen al over het organiseren van de volgende dag van de foute kersttrui!