Review vrijgezellenparty set

Een vrijgezellenfeestje is dé gelegenheid om jouw vriend of vriendin die gestrikt is voor het huwelijksbootje eens goed in de picture te zetten. Het leuke ervan is dat je al jouw fantasie los kan laten hoe jij de laatste avond als vrijgezel voor jouw vriend of vriendin even flink kan laten uitdossen. Wat het meest belangrijk is tijdens een vrijgezellenfeest, hoe zorg jij ervoor dat jouw club opvalt? Niks is zo leuk als dat, overal waar jij komt, mensen zien dat het een vrijgezellenfeest betreft. Op die manier krijg je de meest grappige, hilarische situaties want ook mensen die jou niet kennen vinden het leuk om aandacht te geven aan degene die gaat trouwen. Als jij wilt opvallen met jouw vrijgezellenfeest dan vind je hier de perfecte outfit voor het feest.

Mooi roze is niet lelijk

Ja deze shirts zijn verkrijgbaar in twee smaken, roze en wit. Maar juist daardoor val je enorm op met een groep enthousiaste feestgangers. Vooral ook de dikgedrukte tekst op het shirt maakt voor iedereen direct duidelijk wie de aanstaande bruid of bruidegom is en wie er in de crew zit, dus in het complot. Ideaal natuurlijk om de aandacht te trekken voor jouw vriend of vriendin.

Goedkoop en goede kwaliteit

De shirts zijn professioneel gedrukt, waardoor je er zeker van bent dat de letters er niet na de eerste de beste wasbeurt van af vallen. En echt, om de prijs hoef je de aanschaf niet te laten. Los per stuk zijn de shirts aan de prijs (30 EUR losse verkoop) maar meestal organiseer je een vrijgezellenfeest niet met maar 2 personen. Vanaf 3 personen worden de shirts al goedkoper. En als jij voor 10 personen een shirt nodig hebt ben je 105 euro kwijt. Dus dat is een tientje per shirt. Absoluut niet duur. 

Een leuk aandenken

Dat is nog een bijkomend voordeel van deze leuke shirts. Ze zijn direct een aandenken aan jouw georganiseerde feest. Zowel voor de bruid of bruidegom als voor iedereen die bij het feest aanwezig was. 

Is in elke maat leverbaar

Of je nou dun of dik bent, deze shirts zijn in elke maat verkrijgbaar. Het begint al vanaf de maat S en loopt door tot de maat 3XL. Daarbij zijn ze ook nog eens supersnel met het leveren van de shirts. Je hoeft dus niet onnodig lang te gaan wachten tot jouw bestelling geleverd is. 

Kledingmettekst.nl levert kwaliteit voor een betaalbare prijs, zo is het voor iedereen haalbaar om een leuk vrijgezellenfeest te organiseren. En het bestellen is enorm simpel. Na jouw geplaatste bestelling wordt er ook telefonisch contact met jou opgenomen om jouw bestelling nog eens met jou na te lopen. Zo weet je zeker dat het allemaal prima in orde komt en jij lekker kan gaan feesten. 

Deze shirts zijn gewoon echt onderscheidend, weer eens wat anders dan een roze tiara met bride to be erop. En doordat de kwaliteit goed is, kun je jaren later nog eens geslaagd terugdenken aan die onvergetelijke vrijgezellenavond.