Tassen

Boodschappen doen is leuk maar het is nog veel leuker met een te gekke tas met opdruk. Welke opdruk? Wij hebben verschillende tassen die bedrukt zijn met leuke kreten. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld de kreet “Wat een gezeik” of “Wij gaan wijnen, wijnen wijnen” en nog meer van dit soort leuzen.

Een tas pak je al snel even mee wanneer je weggaat of boodschappen gaat doen. Het is dan superleuk als je een tas bij je hebt die ook nog eens een beetje persoonlijk is. Dit kan heel makkelijk met een tas die je koopt bij kledingmettekst.nl. Je kunt je tas dan makkelijk herkennen want niet iedereen heeft zo een te gekke tas natuurlijk. Zo weet jij altijd welke tas er van jou is. Een tas met tekst is ook ontzettend leuk om cadeau te geven.

Bedrukte tas, bedrukte toilettas

Wil je ook je toilettas, etui of andere tasjes met zo een leuke tekst erop dan is dat zeker mogelijk. Inmiddels hebben wij een leuk assortiment met verschillende tassen en tasjes in diverse kleuren en natuurlijk met verschillende teksten. Heb je een tekst in je hoofd maar zit deze er niet tussen? Je kunt dan even met ons contact opnemen. Wie weet kunnen wij wel wat voor jou betekenen!