Waar let je op bij het wassen van kleding met tekst?

Een T-shirt met je eigen tekst is natuurlijk erg leuk. Tegenwoordig heeft bijna elk T-shirt een leuke tekst of een afbeelding er op. Er zijn veel leuke mogelijkheden om een T-shirt te printen voor jou of je kind met een lijfspreuk, of juist voor een bepaalde gelegenheid. Je kan de kleur van het T-shirt kiezen, de kleur van deze tekst en natuurlijk de tekst zelf. Deze kan je vervolgens laten afdrukken en bij je thuis laten bezorgen. Met het wassen van deze T-shirts moet je echter even opletten. 

Opletten met wassen babykleding met tekst en kleding met tekst

Bedrukte kleding kan je het beste op een speciale manier wassen om ervoor te zorgen dat de bedrukking zo lang mogelijk mee gaat. Als je de kleding niet op de juiste manier wast kan je er namelijk voor zorgen dat de bedrukking los laat en niet meer duidelijk zichtbaar is. Vaak kan dit na een lange tijd alsnog gebeuren. Maar door je kleding op de juiste manier te wassen zorg je ervoor dat je kleding met tekst zo lang mogelijk meegaat. 

Babykleding met tekst en kleding met tekst moet je binnenstebuiten wassen. Op deze manier voorkom je dat de bedrukking wordt beschadigd. Was de kleding niet boven de 40 graden en stop het niet in de droger. Het is logisch dat je wil dat de babykleding met tekst snel droog wordt, maar dit kan de bedrukking erg beschadigen. 

Ook is het aan te raden om de kleding direct te wassen als er zweetvlekken in zitten om te voorkomen dat de vlekken blijven zitten. Ook is het aan te raden om nooit chloorbleekmiddel te gebruiken. In het bedrukte kledingstuk zit vaak een label die aangeeft hoe je het product het beste kan wassen om de bedrukking zo goed mogelijk te houden. 

Kleding met tekst bestellen

Babykleding met tekst is het ideale cadeau wanneer een van je naasten een kind krijgt. Kleding met tekst voor volwassenen is ook erg leuk om te geven als cadeau bij een speciaal evenement of gewoon voor de grap. Ook is het natuurlijk mogelijk om je eigen shirt met tekst te bestellen. Door deze kleding op de juiste manier te wassen zorg je ervoor dat de kledingstukken lang mooi blijven en de bedrukking er niet gauw afvalt. Zo blijf je zuinig om je nieuwe bedrukte kledingstukken of die van je kind!