Welke kleding draag je bij welke temperatuur?

Weet je niet goed welke kleding je bij welke temperatuur kunt dragen? Je kleding zal altijd variëren bij iedere temperatuur. We hebben een aantal tips voor je. Zo weet je welke kleding je bij welke temperatuur kunt dragen.

Welke kleding draag je bij vijftien tot zeventien graden?

Je kunt met vijftien tot zeventien graden nog prima in een dun vestje naar buiten. Trek dit dan wel over je T-shirt of spaghetti top heen. Je kunt het combineren met een broek, rok of jurkje. Je kunt kiezen tussen een midi of maxi jurkje. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een koukleum bent. Je kunt dan voor een tussenjasje kiezen. Toch raden we je aan om dan voor een dikkere vest te kiezen. Je kunt dan voor een wikkelvest kiezen.

Welke kleding draag je bij dertien tot veertien graden?

Het voor- en najaar zijn tijden dat het weer kouder wordt. Op de koudere dagen is het wel lekker om warme kleding te kunnen dragen. Je kunt dan kiezen voor een trui, kort vest of een shirt met lange mouwen. Ben je van de jurkjes? Dan kun je het beste kiezen voor strakke jurkjes met een midi- of maxi-lengte. Je zult merken dat je in deze jurkjes warm zult blijven. Voor de temperaturen dertien of veertien graden is het dragen van een panty wel verstandig. Als je een tussenjas aan wilt, dan kan dit prima met deze temperaturen. Je kunt dan voor een spijkerjack gaan.

Welke kleding draag je bij elf tot twaalf graden?

Als je te maken krijgt met temperaturen van elf tot twaalf graden, dan spreek je over een milde Nederlandse winter. Elf graden is de gemiddelde temperatuur om winterkleding te dragen. Als er deze temperaturen zijn is het wel fijn om een lange jeans aan te hebben. Maar je kunt nog prima voor een rok of jurkje gaan met een dikke panty. Je kunt op je broek, rok of jurkje prima een trui, sweater of topje met vest dragen. Wil je een jas die de wind goed tegen houd? Kies dan voor een leren jas of een gewatteerde jas. Ben je iemand die het snel koud heeft? Dan kun je het beste een winterjas kiezen.

Welke kleding draag je bij tien graden of kouder?

Als je een temperatuur hebt van tien graden of kouder? Dan spreek je over een koude winter. Ondanks de temperatuur kun je nog altijd een jurkje aan. Een tip is om extra sokken over je panty heen te doen. Hierdoor zal je lekker warm blijven. Een gebreide trui of vest kun je ook prima dragen bij tien graden of lager. Een winterjas kun je met deze temperaturen makkelijk dragen.