Retourneren en ruilen

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw aankoop niet is wat u er van had verwacht, of dat het product net iets groter of kleiner uitvalt als gepland. Of misschien heeft u wel meerdere besteld om te kunnen kiezen. Dan wilt u natuurlijk graag uw aankoop ruilen of retourneren. Wij hebben hiervoor 2 opties.

Ruilen

Wanneer uw aankoop te groot of te klein blijkt te zijn en u graag een andere maat wenst te ontvangen dan kunt u als volgt te werk gaan:

  • – Bestel uw nieuwe aankoop op onze website
  • – Reken het product af op de door u gewenste manier, dus bijvoorbeeld met Ideal of Achteraf betaling. Wij sturen deze dan zo snel mogelijk naar u toe.
  • – Stuur uw eerste aankoop retour. (zie hieronder hoe u dit doet)
  • – Wanneer wij uw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag van de eerste bestelling aan u terug overmaken, of de betaling via Klarna achteraf betalen annuleren. U betaald dan dus alleen voor uw tweede aankoop.

Retourneren

Wanneer uw aankoop u niet bevalt, om welke reden dan ook, dan kunt u deze gewoon retourneren. Wij storten dan uw aankoop bedrag terug. Heeft u gekozen voor achteraf betaling, dan annuleren wij deze factuur voor u.

Terug sturen,hoe doe ik dat?

Verpak uw artikel zo goed mogelijk, zodat deze onderweg niet beschadigd kan raken. Beschadigde artikelen kunnen wij namelijk niet terug nemen.
Wij verzoeken u om in het pakket uw pakbon toe te voegen, dit zorgt ervoor dat wij uw retour sneller kunnen verwerken.
Stuur uw pakket naar adres dat u vindt in uw pakketje. Let op.. Verzendkosten zijn voor uw rekening!