Pasen

Pasen

Pasen! Het feest van de lente. Heerlijk alles weer in bloei, de natuur komt tot leven en geeft een gevoel van hoop en vreugde. Het is een lang weekend waar veel mensen ieder jaar weer naar uitkijken. Lekker eten, goed weer, leuke activiteiten en lekker snoepen van de paashaas en andere chocolade. 

 

Veel mensen vieren Pasen met de familie of alleen met de kinderen. Paaseitjes verven, paaseieren zoeken en een paas tak in huis.
Wij vinden dit echt een gelegenheid om eens iets bijzonders aan iemand te geven. Een leuk T-shirt of een sweater of hoodie met een leuke tekst erop. 

Wij hebben er een aantal voor jou al in kant en klaar in de webshop staan. Je kan hem zelf aanpassen in de gewenste kleur en ook de tekst kan je makkelijk aanpassen in een kleur die jij mooi vindt. 
De teksten op de kant en klare items zijn onder andere: “Wil je hem hard of zacht…je eitje” en “Blij ei”. Ook hebben we “Ik ben het haasje” al voor je klaar staan in onze webwinkel. 

Je kan ook ervoor kiezen om een geheel eigen tekst op een kledingstuk van kledingmettekst.nl te laten drukken. Het is heel eenvoudig en zo gebeurd. Je kiest het item naar keuze en vervolgens kies je de maat. Je hebt keus uit diverse lettertypes en ook kan je de kleur van de tekst aanpassen. Dus wil je een zwart T-shirt met een witte tekst of een groen T-shirt met een roze tekst, kan dat. Dit geldt natuurlijk ook voor onze andere kledingstukken. 

 

Mocht er onverhoopt iets niet naar wens als je het pakketje van ons ontvangt, laat ons dit dan direct weten. Wij lossen dit dan direct voor jou op. Onze kleding is van een hoogwaardige kwaliteit dus je hoeft niet bang te zijn dat het na een paar keer wassen lelijk wordt.