Welke teksten zijn het meest gewild?

Kledingstukken komen vaak voort uit massaproductie. Dit betekent helaas dat jouw kledingstuk niet uniek is. Om een kledingstuk, zoals een T-shirt uniek te maken kun je hem natuurlijk laten bedrukken met tekst of een afbeelding. Omdat er zoveel mogelijk is kunnen wij ons voorstellen dat je even niet meer weet wat een leuke tekst voor jou is. Wij geven je graag wat inspiratie.

Nederlandse teksten voor op T-shirts

Een Nederlandse tekst op je T-shirt is echt een eyecatcher. Val lekker op met een grappige tekst zoals: “Ik ben niet koppig. Ik heb gewoon altijd gelijk!” Een andere leuke tekst die zeker reacties uitlokt is: “Ik ben fotomodel van het CJIB”. Natuurlijk kun je een eigen T-shirt met tekst ook bedrukken met een variant van bovenstaande teksten. Zeg het zoals jij wilt.

Wil jij de lachers op je hand met een leuk T-shirt? Kies dan voor de tekst: “Voordat je het vraagt: NEE!” Hier krijg je zeker weten reacties op.

Engelse teksten op T-shirts

Wil jij wat extra aandacht? Kies dan voor de tekst: “I need a hug”. Zeker weten dat jij een paar dikke knuffels krijgt die dag!

Voor de echte feministe is de tekst: “The future is female” helemaal van toepassing. Wil jij het vrouwelijk geslacht even in de schijnwerpers zetten, dan is dit een goede tekst voor op jouw T-shirt. Uiteraard kun je ook een eigen T-shirt met tekst maken met een variatie hierop.

Wanneer jij je extra speciaal voelt, dan is de tekst “I am a limited edition” helemaal op jou van toepassing. Laat de tekst drukken op een mooie kleur en je hebt leuke kleding met tekst ontworpen die helemaal bij jou past.

Tenslotte willen we in de categorie van de Engelse teksten nog een leuke tekst met je delen. Wanneer jij geen fan bent van de maandag past de tekst “I am not a Monday person” helemaal bij jou.

Nog meer inspiratie

Wij hebben je een paar leuke teksten voorgesteld, maar we kunnen ons voorstellen dat het toch nog net niet is wat jij leuk vindt. Er zijn talloze manieren om inspiratie op te doen voor leuke en populaire teksten. Ontwerp je eigen T-shirt met tekst helemaal naar wens op een kleur naar keuze met eventueel een afbeelding erbij. Wij weten zeker dat niemand anders dezelfde kleding met tekst heeft als jij.

Bijzondere gelegenheden

Natuurlijk kun jij je ook laten inspireren door bijzondere gelegenheden. Ontwerp bijvoorbeeld kleding met tekst naar aanleiding van een vrijgezellenfeestje of een ander feest.