Wie zijn wij

Kledingmettekst.nl is een webshop waar je leuke t-shirts, sweaters en babykleding kunt vinden met een aparte tekst of afbeelding met tekst. Deze teksten zijn afgeleid van tv-series, films, eigen verzinsel, uitspraken en nog veel meer. Ook kun je bij ons je t-shirt, sweater of iets anders laten drukken met je eigen tekst. Zo heb je altijd een uniek kadootje of een t-shirt die niemand anders heeft!

Al onze producten worden verzonden naar Nederland en België.

Kledingmettekst.nl is een onderdeel van Hérojo. Wij richten ons op de e-commerce markt, maar wel met betaalbare producten. Neem dus gerust ook eens een kijkje op een van onze andere shops.

Welkom op de website van Kledingmettekst.nl, DE site waar je niet alleen leuke t-shirts, sweaters, rompertjes en nog veel meer met unieke teksten kunt vinden, maar waar je ook je eigen fantasie de vrije loop kunt laten.

Jouw lijfspreuk op je t-shirt

Wil je een t-shirt laten maken voor een speciale gelegenheid, of juist met je eigen lijfspreuk? Bij ons kan het!
Daarnaast stel je een kledingstuk helemaal zelf samen. Als basis kun je kiezen uit diverse kleuren. Hierna kies je welke kleur opdruk je wenst. Zo kun je dus een geel t-shirt laten bedrukken met een rode tekst, maar ook een groene sweater met een witte tekst. Precies wat jij wilt!

Gratis verzending binnen Nederland

Woon je binnen Nederland? Dan verzenden wij binnen 10 werkdagen jouw bestelling naar je toe! Gewoon met een pakketje dus je ontvangt een track and trace code (DHL, POSTNL of DPD) om je pakketje te volgen!

In Europa gemaakt

Jouw kledingstuk wordt in Nederland gemaakt. Omdat we alle producten speciaal voor jou produceren duurt het wat langer dan je normaal misschien gewend bent bij een online winkel.
Een voordeel van onze producten is dat ze dus, ook de kledingstukken, in Europa worden geproduceerd en een maatje L dus ook echt een maatje L is en dus geen Chinese maten. Onze producten komen NIET uit China!