De hele familie dezelfde trui, leuk met kerst!

Wat voor velen niet mag ontbreken tijdens kerst is de foute kersttrui. Het hoeft echt niet altijd zo te zijn dat je helemaal op chique dat leuke familiefeest gaat vieren, het mag ook wel eens lekker gek. Voor met name de kinderen is het natuurlijk helemaal leuk als de hele familie dezelfde trui draagt. De hele familie kan betekenen het hele gezin, of alle gezinnen die aanwezig zijn op het feest, maar dat vergt wel wat organisatie. Mocht het zover komen dan kun je die trui met recht familie kersttrui noemen, maar welke trui kiezen jullie dan?

Het hele gezin in dezelfde trui

Wat natuurlijk eenvoudig te realiseren is dat jij met je hele gezin dezelfde trui gaat dragen met kerst. Het enige wat je moet doen is samen met je gezin bekijken wat voor jullie een geschikte familie kersttrui is. Hebben jullie wat oudere kinderen in het gezin, dan beslissen zij natuurlijk ook mee. Als jullie dan besloten hebben wat de foute kersttrui van het jaar voor jullie gaat worden dan rest alleen nog het zoeken naar een winkel die al jullie maten beschikbaar heeft. Als dat alleen gaat om volwassen maten is dat redelijk eenvoudig, maar probeer maar eens een winkel te vinden die dezelfde trui ook in kindermaten verkoopt!

De hele familie in dezelfde trui

Als jullie gezin eensgezind is in de keuze welke trui jullie familie kersttrui gaat worden en jullie zijn erin geslaagd om de foute kersttrui te vinden in al jullie maten is het misschien wel heel erg leuk om jullie idee met de rest van de familie te delen. Normaal gezien weet men van elkaar wel wie daarvoor in gaat zijn en wie niet, maar wie weet wil die ene broer of neef wel een uitzondering maken en toch nog meedoen! Het zou toch een super leuk zicht zijn als jullie daar met z’n allen aan de lange tafel in dezelfde trui het mooiste feest van het jaar aan het vieren zijn?

Een terugkerend iets of een eenmalige actie

Als het feest dan eenmaal is gevierd begint het napraten, was het zo leuk om met z’n allen dezelfde trui aan te hebben dat dat zeker doorgezet wordt naar het jaar erna of blijft het hierbij en gaan jullie volgend jaar gewoon weer op netjes? Dat is een keuze die jullie met z’n allen maken, en natuurlijk ieder voor zich ook nog. Deze ervaring kan niemand jullie meer afpakken!