De leukste dames T-shirts met tekst

Een T-shirt is een leuke basic die jouw outfit helemaal compleet maakt. Draag hem op een mooie Skinny Jeans met een stoer spijkerjasje erop of draag hem boven een korte broek in de zomer. Met een T-shirt kun je in feite alle kanten op. Hoewel een effen T-shirt een goede basic kan zijn is het nog leuker om een T-shirt te laten bedrukken met een tekst. Wij geven je graag wat ideeën.

Waar is dat feestje?

Wanneer je een feestje organiseert, bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, dan is niets leuker dan een dames T-shirt te laten bedrukken met een tekst die bij de bruid past. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld voor de tekst “Bijna getrouwd, nu nog even fout” of bedenk zelf iets leuks.

Heb je een afscheidsfeestje van een collega die met pensioen of met de vut gaat? Dan kun je ook hiervoor leuke kleding met tekst laten bedrukken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor elk feestje kun je wel iets bijzonders verzinnen. Kies de tekst die volledig bij de gelegenheid past en maak het zo gek als je zelf wilt met tekst, afbeeldingen en een coole kleur. Leuk om op de avond zelf te dragen, maar ook als aandenken.

Geboorte

Wanneer je in blijde verwachting bent kun je een dames T-shirt met tekst laten bedrukken om het vreugdevolle nieuws bekend te maken. Maak een leuke foto met een T-shirt aan waarop staat: “Ik word mama”. Hier kun je wederom je fantasie de vrije loop laten.

Heb jij een vriendin of collega die een kleintje verwacht? Maak dan mooie kleding met tekst voor haar als verrassing.

Sport

Ben jij een sportfanaat en volg je iedere voetbalwedstrijd? Bedruk dan bijvoorbeeld een oranje T-shirt met de tekst “Oranje voor goud” of kies een andere passende tekst. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor voetbal. Je kunt een dames T-shirt met tekst maken van iedere sport of sporter. Leef je uit!

Een dames T-shirt met tekst voor elke dag

Er hoeft uiteraard geen sprake te zijn van een bijzondere gelegenheid om kleding met tekst te dragen. Ontwerp zelf een leuk dames T-shirt met tekst. Kies bijvoorbeeld een mooie quote die precies bij jou past. Natuurlijk kun je ook een tekstregel uit jouw favoriete liedje kiezen. Ontwerp bijvoorbeeld zelf een T-shirt in het zwart met daarop een regel uit jouw favoriete Rock nummer. Draag hem op een leuke spijkerbroek met een comfortabele blazer en je bent klaar voor de dag. Welke tekst kies jij?