Lekker warm die sweater met de feestdagen!

Als je nadat je je hebt afgevraagd wat je nu weer aan gaat trekken met kerst besloten hebt dat je voor een foute kerst sweater gaat en je hebt een leuke foute kerst dames of heren trui gevonden  dan weet je zeker dat je kunt genieten van de warmte die de gekozen sweater je biedt met de feestdagen, maar natuurlijk zijn er nog meer voordelen, naast de voordelen zijn er uiteraard ook nadelen.

Wat zijn de voordelen van een sweater tijdens de feestdagen?

Je hebt er vast lang over nagedacht en dat is logisch maar je bent er helemaal uit: je gaat voor een foute kerst sweater en je hebt de leukste foute kerst dames  of heren trui al gevonden. Voor je het weet heb je hem in huis en zit hij vast als gegoten. Je gaat dus voor een foute kerst en deze foute kerst sweater gaat daaraan bijdragen. 

De voordelen van deze keuze zijn er velen namelijk: je hebt of krijgt het niet koud, je foute kerst dames of heren trui zorgt immers voor voldoende warmte, omdat het altijd om gebreide truien gaat, en gebreide truien zijn van wol en zorgen voor veel warmte. Kerst valt in december, dus een beetje extra warmte is altijd meegenomen. Je kleding kan niet in de kreukels raken, de nachtmerrie voor iedere man of vrouw, want wol kan immers niet kreuken, daarnaast hoeft hij ook van tevoren niet gestreken te worden.  Daarnaast is ook niet te zien dat je net met een kilootje teveel zit, want foute kerst sweaters vallen vrijwel altijd ruim. 

Zijn er ook nadelen?

Ja, er zijn zeker ook nadelen, het is namelijk zo dat je foute kerst sweater eigenlijk bijna alleen maar tijdens kerst gedragen kan worden. Je kan natuurlijk een dagje tussen de kerstdagen en oud en nieuw jaar kiezen waarop je hem ook nog kunt dragen, iedereen zit dan immers nog een beetje in kerst en feestsfeer, maar na het oudjaar kan de trui in de kast en komt hij er pas een jaar later weer uit. Een andere outfit, die je eventueel kiest, is meestal een outfit die ook op andere feesten en partijen gedragen kan worden. Een foute kerst sweater is dus niet iets wat je helemaal af kunt dragen, tenzij je heel erg lang ieder jaar met kerst dezelfde outfit wil dragen, maar in feite gebeurd dat zo goed als nooit.