Wat draag je deze nazomer?

Nog even lekker na kunnen genieten van een fijne zomer? Wanneer je een vestje mee neemt, kom je de nu al wat frissere ochtenden en avonden buiten aangenaam door. Ook erg leuk om te combineren wanneer je bijvoorbeeld een T-shirt met opdruk draagt. Dit is volgens ons dus hét kledingstuk van de deze nazomer. Sowieso kan de nazomer al een stuk frisser zijn als dat je zou denken, maar wanneer je deze outfits hebt, kom je de nazomer prima door. 

Wat te dragen in de nazomer? 

Veel mensen vinden het lastig om een goede outfit te vinden voor in de nazomer. Logisch want met alleen een T-shirt kun je het snel koud krijgen, terwijl een trui weer snel erg warm is. Gelukkig zijn er kleding stukken en stoffen waardoor je deze periode prima door kan komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overslagjurk of een warme stof zoals wol. 

Lekker wolletje 

Een heerlijke zomerse combinatie is natuurlijk wel de jurk met spaghettibandjes en de plateausandalen. Wanneer je hier een overslagvest bij draag kom je al snel de net is frissere nazomerdagen door en zo kun je ook al snel verschillende looks creëren. 

Laag op laag 

Kies je voor een mouwloze jurk met een rok met plissés, kies dan eens voor een fijn gebreid vest dat net zo lang is als je jurk.  Ook leuk wanneer je een rok met plissés draag en daarop een T-shirt met opdruk en een lang gebreid vest. 

Aan de zwier 

Een enkellange jurk heeft een lijfje dat nauwsluitend is, terwijl de onderkant wijd uitvalt. In de zomer heerlijk met een paar sandalen, maar in de nazomer stoer met wat cowboylaarzen. Ook een kun je kiezen voor een enkellange rok met ene leuk T-shirt en een gebreid vest. 

Warmhoudplaatje 

Kies een voor een overslagjurk die je speels kan dragen met een mouwloos wollen coltruitje. Warm maar niet te warm! 

Lekker warm 

Wanneer je kiest voor lekker makkelijk, kies dan eens voor een goede jeans. Leuk met een T-shirt met opdruk en een even vest. Maar wanneer je kies voor een even T-shirt kun je natuurlijk ook gewoon een druk bedrukt vest kiezen