Wat geef je iemand die 50 jaar wordt?

Je vijftigste verjaardag is toch wel een heel bijzondere mijlpaal in je leven. De meeste van ons willen dit hoogtepunt uitgebreid vieren. Bij een bijzondere gebeurtenis hoort ook een origineel cadeau. Maar wat geef je iemand die 50 jaar wordt? Mocht je inspiratie nodig hebben, dan moet je zeker verder lezen. Wij hebben een aantal leuke ideeën op een rijtje gezet, waarmee je Abraham of Sarah op een ludieke wijze in de schijnwerpers kunt zetten.

Een hele emmer

Een leuk idee om bij een 50e verjaardag cadeau te geven, is om een emmer te vullen met allerlei retro cadeautjes en spulletjes die Abraham of Sarah aan bijzondere momenten uit hun leven zullen herinneren. Denk aan CD’s met de favoriete muziek, een krant van de geboortedatum of leuke foto’s. Je kunt de emmer versieren met teksten of afbeeldingen die met een vijftigste verjaardag hebben te maken.

Gepersonaliseerd cadeau

Je kunt kleinere cadeaus toch erg persoonlijk maken door het te laten personaliseren met een foto en tekst. Dit kan op bekers, T-shirts maar nog veel meer type cadeau’s. Abraham of Sarah zullen het zeker waarderen, succes is gegarandeerd. 

Op avontuur

Als Sarah of Abraham een beetje avontuurlijk is aangelegd, is het natuurlijk enorm leuk om hem of haar te verrassen met een activiteit. Een beetje man houdt natuurlijk van snelle auto’s.  Wat is er dan gaver dan een dagje op een racecircuit deel te nemen aan diverse raceactiviteiten. Misschien is het voor Sarah allemaal wat te macho. Het aanbod van leuke, sportieve en avontuurlijke activiteiten is echter enorm groot. Voor iedere persoonlijkheid is wel iets leuks te vinden.

Geboorte jaar in beeld en geluid

Een leuk cadeau om te geven is een DVD met allerlei beeldfragmenten uit het nieuws in het geboortejaar van Abraham of Sarah. Op de DVD staat ruim een uur aan beeldmateriaal. Houd hij of zij meer van muziek, dan kun je ook een CD geven met de grootste hits uit hun geboorte jaar. Mocht de jarige geen CD Speler meer hebben, is er geen man over boord. Je kunt de nummer ook via een link downloaden.

Felicitatie via video

Een heel bijzonder manier van feliciteren is via een videoboodschap. Dit kan bijvoorbeeld via Vidley. Je kunt alleen of met familie, collega’s of vrienden een video boodschap opnemen. Deze kun je uploaden naar Vidley en deze via een template omzetten naar een video wenskaart. Deze kaart bevat een geïntegreerd videoschermpje. De kaart zelf kun je naar gelieven voorzien van teksten en afbeeldingen. De jarige job zal zeker enorm worden verrast.

Als je het echt niet meer weet

Weet je het echt niet meer of wil je het niet al te moeilijk maken, dan kun je altijd voor Sarah 50 mooie rode rozen kopen. Voor Abraham kun je bijvoorbeeld als die van golven houdt, 50 golfballen in een emmer geven. Doe er een leuke ludieke kaart bij met je felicitaties en je kunt er goed mee voor de dag komen.