Wat is onmisbaar in de kledingkast van je kindje? 

Kleine kindjes gaan snel door hun kleding heen. Niet omdat het zo snel slijt, maar wel omdat ze er alweer snel uitgroeien. Er zijn dan ook zeker een paar dingen in de kledingkast die onmisbaar zijn voor je kindje. We gaan je vertellen welke dat zijn! 

Goede basics

Het is altijd aan te raden om enkele goede basics in de kledingkast van je kindje te hebben hangen. Met een goede basis kun je vele kanten op. Zo is het bijvoorbeeld goed om een paar fijne basic broekjes en shirtjes te hebben. Deze kunnen ze altijd dragen en vormen een goede basis. 

Om toch wat meer aan een outfit toe te voegen kun je babykleding met eigen tekst laten maken. Deze tekst hoeft niet te groot en opvallend te zijn, maar voegt wel net wat meer toe. Babykleding met eigen tekst wordt gedrukt op mooie basics, waardoor het dus goed en makkelijk met alles te combineren is. Kleding met tekst is hoe dan ook een goede toevoeging in de kledingkast van je kindje.

Basic, maar niet saai

Bij basic kleding denken veel mensen meteen aan zwart, wit en beige kleuren. Dit kun je natuurlijk ook doen voor je kindje, maar het kan veel leuker natuurlijk! Met basic bedoelen we ook gewoon een basis kleur legging of een spijkerbroek, maar ook een leuk setje schoenen. Dit kan natuurlijk in alle kleuren zijn. Ook kleuren zoals groen, geel en blauw kunnen goede basics zijn. 

Door het toevoegen van wat simpel gekleurde kleding heb je al een goede basis. Niet alles hoeft namelijk met een print of opdruk te zijn. Babykleding met eigen tekst is ook al een leuke toevoeging op een goede basic kledingkast. Ook deze kleding met tekst is gewoon te drukken op een rood of blauw shirtje of rompertje. 

Goed als cadeau

Kleding met tekst is ook heel leuk om als cadeau te geven. Ook wordt het vaak gebruikt om een zwangerschap aan te kondigen. Het blijft leuk om je familie en vrienden te verrassen met een rompertje waar de aankondiging op staat.  

Ook om als cadeau te geven is het altijd een succes. Je kunt kiezen voor een standaard tekst, maar het is nog leuker om je eigen tekst erop te laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld een leuk persoonlijk grapje er op laten drukken of als het bijvoorbeeld een cadeau vanuit werk of vereniging is, een rompertje of shirtje met het logo van het bedrijf of de sportclub. Altijd leuk!