Wat trekken we aan met kerst?

Voor ieder feestje of andere bijzondere gelegenheid bestaan passende of juist niet passende outfits. Wat je het beste aan kunt trekken of wat het beste bij je past hangt af van de indruk die je wil achterlaten. Je kunt je als gezin matchend kleden met de beste kersttruien of je kunt als individu voor de dag komen. Mannen met nette kleding aan, vrouwen een dames foute kersttrui, het kan allemaal.

Wanneer is een kersttrui fout en wanneer niet?

Kersttruien ze zijn er in allerlei varianten, maar welke kan nu wel en welke kan nu niet? Hoe fout een kersttrui is hangt een beetje af van de print die erop staat. Hoe heftiger de print, hoe fouter de trui. De beste kersttruien zijn natuurlijk die van wol, omdat die door het gebruikte materiaal wat extra sfeer brengen. Het maakt dan niet uit of het een dames foute kersttrui betreft of een heren foute kersttrui. 

Hoe kan ik mijn foute kersttrui iets minder fout maken?

Je kunt natuurlijk fout combineren met netjes, waardoor de outfit iets minder fout is als normaal gesproken. De beste kersttruien hebben ook een iets minder heftige print waardoor de trui op zich ook al wat minder fout is. Het is natuurlijk wel zo leuk om een dames foute kersttrui te combineren met een heren foute kersttrui, of zelfs het hele gezin in een foute kersttrui te hijsen, het liefst ook nog allemaal dezelfde, maar dat durft niet iedereen. 

Die truien, van zowel de dames, als de heren, als de kinderen, zijn te combineren met netjes door bijvoorbeeld een leren rokje te dragen onder de trui of een broek die bij een smoking hoort. De haren netjes, en nette schoenen eronder, dat maakt het helemaal af. 

Het nette toch helemaal weglaten

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon een spijkerbroek te dragen onder je kersttrui, of een andere broek of rok die comfortabel zit, want het gaat er uiteindelijk om dat je leuke kerstdagen hebt en dat je geniet van elkaar en van de gezelligheid. Wat je dan in feite aan hebt maakt helemaal niets uit. Mochten jullie je toch ongemakkelijk voelen in de foute kersttruien, dan doe je het gewoon het jaar erna weer anders en heb je deze ervaring toch meegemaakt. Groot voordeel van foute kersttruien is wel dat ze heerlijk warm zijn, dus de buitentemperatuur maakt in dit geval niet uit.